020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog
Irma Spits

Irma Spits

Irma Spits denkt snel, loopt snel en is vooral in staat klanten heel snel warm te krijgen voor een cruise. Al meer dan 25 jaar werkzaam bij VCK Cruises en onverminderd enthousiast!


Reisverslag: een paar dagen meevaren op de Koningsdam

Reisverslag: een paar dagen meevaren op de Koningsdam

Rotterdam, 20 mei 2016. Koningin Máxima ziet er fantastisch uit als ze het Lido binnenkomt. Onze charismatische koningin is aan boord voor de doop van het nieuwste Holland America Line schip. Onder luid getoeter verlaat de Koningsdam 's middags de Wilhelminakade. Er wordt koers gezet naar Amsterdam, de zomerse thuisbasis van het schip.

Lees meer

Nieuw cruiseschip voor Azamara Club Cruises: Azamara Pursuit

Nieuw cruiseschip voor Azamara Club Cruises: Azamara Pursuit

In augustus 2018 neemt Azamara Club Cruises een nieuw schip in de vaart: de Azamara Pursuit. Met de komst van het nieuwe schip bestaat de Azamara vloot uit drie volledig identieke schepen want de Azamara Pursuit is een zusterschip van Azamara Journey en Azamara Quest.

Lees meer

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel onze nieuwe aanbiedingenfolder

Onze nieuwe aanbiedingenfolder staat weer vol met unieke, schitterende cruise aanbiedingen, samengesteld door de cruise experts van VCK Cruises. Vraag de folder nu gratis aan!

Bestel de folder