020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

Vraag Zeezicht Magazine aan

Zeezicht Magazine - 88 pagina's reisinspiratie van de cruisekenners
In Zeezicht, ons nieuwe gratis magazine vertellen we u alles over onze favoriete cruises en bestemmingen.

VCK Cruises vertegenwoordigt alle belangrijke cruisemaatschappijen en specialiseert zich in kant en klare rondreizen waarbij u in klein gezelschap geniet van een inspirerend landprogramma gevolgd door een prachtige cruise. Maar wist u dat wij op verzoek ook aansluitende vluchten en hotelaccommodatie voor u boeken bij elke denkbare cruise?

Bestel Zeezicht Magazine vandaag nog; wij zorgen dat u het magazine én onze meest actuele aanbiedingen zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt.

*Uw gegevens worden opgeslagen in het VCK Cruises CRM systeem en uitsluitend gebruikt voor het toesturen van de VCK Cruises brochures en indien aangevinkt voor aanbiedingen per e-mail. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. U kunt te allen tijde uw abonnement opzeggen via de afmeldingslink onder aan de nieuwsbrief of door een e-mail te sturen naar info@vckcruises.nl. Wij zorgen dan dat u zo snel mogelijk van onze mailinglijst verwijderd wordt.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine