020 - 6 800 878

Bekijk alle reizen

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek

Crystal Cruises

De schepen van Crystal Cruises

Aan boord op de intieme schepen van Crystal Cruises geniet u van heerlijke diners en een vrijwel ongeëvenaarde all-inclusive service. De sfeer is redelijk informeel en toch zeer stijlvol - voor een heerlijke verwenvakantie is Crystal Cruises een ideale keuze. De vloot van Crystal Cruises bestaat uit 'traditionele' zeecruiseschepen (Crystal Serenity en Crystal Symphony) en een klein jacht: de Crystal Esprit. Dit schip is klein genoeg om de meest exclusieve jachthavens ter wereld te bezoeken.

Crystal Cruises is tevens te vinden op de Europese rivieren met de Crystal Bach, Crystal Mozart en Crystal Mahler. Aan boord is het perfecte all-inclusive concept moeiteloos overgenomen, in iedere aanleghaven zijn tijdens een riviercruise zelfs een of meerdere excursies bij de reissom inbegrepen. 

De sfeer is aan boord bij Crystal Cruises is redelijk informeel en toch zeer stijlvol. In haar prijsklasse is ze absoluut het reserveren waard, u krijgt er meer dan het beste voor terug!

Crystal Serenity

Bekijk cruises met dit schip

Crystal Symphony

Bekijk cruises met dit schip

Reisverslag

Bart de Boer, General Manager van VCK Cruises, voer 2 dagen mee op de Crystal Mozart en zag hoe dit schip 'de riviercruise nieuw leven inblaast' 

Lees hier het verslag

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel de brochure

Ontdek de wereld van VCK Cruises!
Vraag nu onze nieuwe brochure aan, met 48 pagina's reisinspiratie en uniek aanbod.

Bestel de brochure