020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Herstart van Regent Seven Seas Cruises met de Seven Seas Splendor

De gloednieuwe Seven Seas Splendor zal als eerste schip van Regent Seven Seas Cruises herstarten. Dat zal op 11 september gebeuren vanuit Southampton, Verenigd Koninkrijk. Seven Seas Splendor kwam in februari 2020 in de vaart en heeft twee cruises gemaakt met gasten voordat de rederij moest pauzeren vanwege de wereldwijde Corona pandemie.

cruiseschip seven seas splendor van regent seven seas cruisesDe Seven Seas Splendor van Regent Seven Seas Cruises in Livorno, Italië. Foto © VCK Cruises

De elfde september zal een feestelijke dag worden voor Regent Seven Seas Cruises. Vanuit Southampton zal de Seven Seas Splendor koers zetten rondom de Britse eilanden met bezoeken aan Edinburgh, Orkney, Belfast en Liverpool. Vervolgens zal het ultra-luxe schip een aantal cruises in de Middellandse Zee uitvoeren alvorens de oversteek te maken naar Miami. Regent Seven Seas Cruises staat bekend om haar all-inclusive aanbod en ook op deze cruises zullen drankjes, diners in specialiteitenrestaurants én keuze uit een uitgebreid excursieprogramma inbegrepen zijn bij de reissom. Regent Seven Seas Cruises streeft er naar om de cruises met de Seven Seas Splendor zoveel mogelijk volgens het gepubliceerde vaarschema uit te voeren maar behoudt zich het recht voor om routes en havens te wijzigen indien dat noodzakelijk blijkt.

cruiseschip seven seas splendor van regent seven seas cruisesDe Pool Grill op de Seven Seas Splendor van Regent Seven Seas Cruises. Foto © VCK Cruises

cruiseschip seven seas splendor van regent seven seas cruisesDe Observation Lounge op de Seven Seas Splendor van Regent Seven Seas Cruises. Foto © VCK Cruises

Lees hier het verslag en bekijk de foto's van de korte cruise die wij met de Seven Seas Splendor maakten in februari 2020

Ook Regent Seven Seas Cruises verplicht haar gasten om minimaal twee weken voor vertrek volledig gevaccineerd te zijn tegen COVID-19. Aangezien de schepen van deze rederij tot de ruimste ter wereld behoren zal het houden van afstand aan boord geen problemen geven. Wel wordt het dragen van mondkapjes verplicht gesteld bij het bewegen tussen de diverse publieke ruimtes; eenmaal gezeten in een van de bars of restaurants zijn mondkapjes vanzelfsprekend niet meer nodig. De rederij plant haar herstart met de nodige voorzichtigheid. Dat betekent dat haar schepen gefaseerd in dienst gesteld worden en dat de cruises van de Seven Seas Navigator, Seven Seas Mariner, Seven Seas Voyager en Seven Seas Explorer met vertrek tot eind september geannuleerd worden.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine