020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Oceania Cruises kondigt herstart aan in Noord-Europa vanaf augustus

Gisteren kondigde Oceania Cruises verheugd aan dat zij op 29 augustus hopen te starten met cruises in Europa. Hun cruiseschip Marina zal die dag vanuit Kopenhagen, Denemarken vertrekken voor een cruise naar de steden aan de Oostzee.

cruiseschip marina van oceania cruisesDe Marina van Oceania Cruises in Monemvasia, Griekenland. Foto © VCK Cruises

Anders dan andere cruisemaatschappijen die speciale vaarschema's en routes lanceren is Oceania Cruises vast van plan om haar eerder gepubliceerde routes gewoon uit te voeren. Dat zou betekenen dat de Marina op 20 september in de haven van Amsterdam wordt verwacht. Vanuit Amsterdam vaart het schip naar de Middellandse Zee voor een aantal cruises om vervolgens in november de oversteek te maken naar Miami. De rederij stelt een aantal voorwaarden aan haar gasten. Ze dienen volledig tegen COVID-19 gevaccineerd te zijn en voor aankomst een negatief testresultaat te kunnen overleggen. Aan boord worden speciale maatregelen getroffen: het aantal passagiers zal beperkt worden en er gelden strikte regels om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Zo is het dragen van mondkapjes verplicht bij het bewegen van de ene ruimte naar de andere.

cruiseschip marina van oceania cruisesDe Marina van Oceania Cruises in Amsterdam. Foto © VCK Cruises

Het service niveau zal zeker niet te lijden hebben onder deze maatregelen; Oceania Cruises heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om nieuwe menu's en service concepten te bedenken. Ook belangrijk om te melden is dat de rederij geen excursies verplicht stelt in de aanloophavens; gasten zijn zoals gebruikelijk vrij om hun tijd aan land naar eigen inzicht in te delen. De herstart van Oceania Cruises gaat gefaseerd verlopen. Er wordt dus begonnen met één schip en de cruises van de Regatta, Insignia, Nautica, Sirena en Riviera zijn tot eind september geannuleerd.

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine