020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Banner blog

Crystal Cruises kondigt Caribische cruises aan voor Crystal Symphony

Crystal Cruises is actief bezig met de herstart van haar cruises. Eerder lanceerde de rederij al zomercruises met de Crystal Serenity in de Bahamas en met de Crystal Endeavor rond IJsland. Nu zijn er ook zomercruises voor Crystal Symphony aangekondigd.

cruiseschip crystal symphony van crystal cruisesDe Crystal Symphony van Crystal Cruises. Foto © VCK Cruises

Vanaf 5 augustus tot het einde van 2021 zal de Crystal Symphony in totaal 15 cruises van 11 dagen maken in het Caribisch gebied vanuit St. John's, Antigua. De cruises zullen een aantal Caribische eilanden bezoeken, waaronder Barbados, St. Lucia, Tobago (onder voorbehoud), St. Maarten en Tortola. Bijzonder aan deze reizen is dat Crystal Symphony maar liefst twee dagen zal afmeren in Barbados, Antigua en St. Maarten. De rederij stelt een aantal voorwaarden aan haar gasten. Ze dienen volledig tegen COVID-19 gevaccineerd te zijn en voor aankomst een negatief testresultaat te kunnen overleggen. Aan boord worden speciale maatregelen getroffen: het aantal passagiers zal beperkt worden en er gelden strikte regels om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan.

cruiseschip crystal symphony van crystal 

cruisesDe Crystal Symphony van Crystal Cruises. Foto © VCK Cruises

Alle informatie in dit artikel is onder voorbehoud van wijzigingen of fouten; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is ons inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's en tips van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine nu gratis aan!

Bestel het magazine